!-- anti-flicker snippet (recommended)

Minplan workshops og webinarer for succesfuld implementering

For at opnå de største fordele med Minplan, er det vigtigt at blive fortrolig og bekendt med løsningen. Gennem Minplan Academy faciliterer vi både fysiske workshops og online webinarer for klinisk, omsorgs -og plejepersonale,  med det formål at sikre en vellykket implementering af Minplan.

 

Hvad I kan forvente fra Minplan Academy

 

Minplan Academy tilpasser workshops og webinarer efter den enkelte løsning samt de individuelle behov hos vores kunder. Med primærfokus på praksis og omfattende dybdegående vidensdeling, dækker vores Academy service en bred vifte af områder

Introduktion til løsningen på jeres individuelle afdeling(er)

Med fokus på at identificere de unikke udfordringer og behov, som jeres afdeling(er) står overfor, og skabe en introduktionsproces, der tager højde for disse faktorer.

Minplan og arbejdsgange

Dette indebærer en grundig gennemgang af jeres nuværende arbejdsprocesser og identifikation af områder, hvor Minplan kan integreres og forbedre workflowet.

Træning i appen

Træningen begynder med en grundig gennemgang af selve appen, hvor vi demonstrerer alle dens funktioner og muligheder. Dette omfatter navigation, data, rapportgenerering og andre nøglefunktioner.

i

Best-practice og erfaringsudveksling

Et dynamisk læringsmiljø, hvor I kan finde inspiration og praktiske løsninger til at optimere jeres brug af Minplan og forbedre jeres workflow i hverdagen.

Støtte til at skabe synlighed for personale og patienter

At skabe synlighed er afgørende for at sikre, at både personalet og patienterne er opmærksomme på og engagerede i implementeringen og brugen af løsningen.

+

Spørgsmål og svar (Q&A)

Vores Q&A-sessioner er designet til at give jer mulighed for at stille spørgsmål, diskutere udfordringer og få konkrete svar og løsninger.

Vil du gerne vide mere?

Har du lyst til at høre nærmere om Minplan Academy? Udfyld denne kontaktformular og vi vender hurtigt tilbage.

8 + 9 =

Kontakt os

Skriv her

2610 Rødovre.
Denmark

Links

Historier fra brugere

Hvordan kriseplaner virker

Minplan forskning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig informeret. Vi forstår vigtigheden af at levere værdifuldt indhold direkte til din indbakke. Du kan være tryg, da vi prioriterer din privatliv og overholder anti-spam-politikker. Vi sender kun kvalitetsindhold og deler aldrig dine personlige oplysninger med tredjeparter.

10 + 15 =