!-- anti-flicker snippet (recommended)

Kriseplaner i somatikken

Kriseplaner hjælper læger, sygeplejersker og omsorgspersonale med at udarbejde en klar plan sammen med patienten, således at patienten får adgang til den nødvendige hjælp, herunder til de relevante psykiatriske eller psykologiske tjenester.

Hvad MINPLAN gør for kriseramte patienter.

 

Minplan indeholde retningslinjer for akut intervention, herunder patientens plan for at fjerne farlige genstande og bringe sig selv i sikkerhed. 

Forebyggelse af kriser

En person i krise kræver en øjeblikkelig intervention. Minplan giver personalet de nødvendige trin og ressourcer til at håndtere situationen omgående og reducere risikoen for alvorlig selvskade. .

Tidlig opdagelse

Kriseplaner indeholder typisk klare retningslinjer for, hvordan man genkender de tidlige tegn på en krise. Dette gør det muligt for den kriseramte og deres omsorgspersoner at handle tidligt, inden en situation forværres.

Akut støtte

Minplan inkluderer omfattende fokus på patientens sikkerhed, og hjælper personalet med at finde yderligere støtte og vejledning til patienten.

Tryghed for personalet

Minplan guider personalet i at yde den rigtige støtte med udviklingen af kriseplansarbejdet. Dette støtte patienten og Minplan er dermed med til at sikre, at patienten får den nødvendige behandling og rådgivning.

Sikkerhed i omgivelserne

At skabe et sikkert miljø er afgørende i en kriseplan for selvmordsforebyggelse. Planen involverer fjernelse eller sikring af enhver mulighed for selvskade, såsom medicin eller farlige genstande. 

+

Inddragelse af pårørende:

Personalet kan også inddrage de pårørende på hospitalet i kriseplansarbejdet, så de er informeret og involveret i ældre personers pleje og beslutningsprocesser.

Kontakt os

Skriv her

2610 Rødovre.
Denmark

Links

Historier fra brugere

Hvordan kriseplaner virker

Minplan forskning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig informeret. Vi forstår vigtigheden af at levere værdifuldt indhold direkte til din indbakke. Du kan være tryg, da vi prioriterer din privatliv og overholder anti-spam-politikker. Vi sender kun kvalitetsindhold og deler aldrig dine personlige oplysninger med tredjeparter.

9 + 6 =